Vi søger en Senior Relations Manager – skal du med på vækstrejsen?

Secure og Spektrum er fusioneret og hedder nu Secure Spectrum Fondsmæglerselskab – tilsammen er vi én af Danmarks største formueforvaltere. Vi er i gang med en stor vækstrejse og vores ambitioner er høje – derfor søger vi nye kolleger, der kan sikre, at vores mål realiseres.

Som Senior Relations Manager bliver dine primære opgaver at opsøge nye kunder samtidig med, at du skal servicere din egen kundeportefølje, som udvikles over tid. Du vil indgå i et stærkt og ambitiøst team, og vi tilbyder kun de mest attraktive aktivklasser og investeringsmuligheder.


Jobbet
Som Senior Relations Manager vil du få et udfordrende job med dygtige kolleger og en arbejdsdag, der er præget af professionalisme, dedikation og varierende opgaver. Du vil blandt andet skulle:

  • Opbygge og udvikle din egne pipeline og kundeportefølje
  • Afholde møder med potentielle kunder
  • Opbygge investeringsporteføljer for kunder
  • Sikre at kunderne kontinuerligt bliver præsenteret for de mest attraktive investeringsmuligheder
  • Gennemføre statusmøder med kunder
  • Sikre høj kundetilfredshed


Faglig og personlig profil
Vi forestiller os, at du har en finansiel uddannelse, er bankuddannet eller lignende. Ideelt set har du erfaring med formuerådgivning og -forvaltning samt opsøgende aktiviteter overfor det formuende segment og/eller det institutionelle marked. Du har en solid forståelse for investeringsmarkedet og alternative investeringer såsom ejendomme, private equity mv. Du er god til at kommunikere og besidder stærke sociale kompetencer. Du er udadvendt, ambitiøs og motiveres af at have kontakt med mennesker.


 Spørgsmål til stillingen kan rettes til CCO Peter Steenstrup på +45 21 19 29 14. Motiveret ansøgning og CV sendes til Peter Steenstrup på ps@securecapital.dk. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet de rette kandidater.