Vedvarende energi

Vi har investeret i vedvarende energi siden 2014. Grøn Energi er en eftertragtet byggesten jævnfør vores investeringsfilosofi, da sol og vind ikke korrelerer med andre aktivklasser, og derved virker risikonedsættende. Ydermere har aktivklassen et solidt afkastpotentiale. Derfor afsøger vi markedet for gode projekter som lever op til vores krav, og har god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Alternative Equity Partners forhandlede i 2014 købet af Egeln KG, en 25 megawatt vindpark opført i 2006, beliggende tæt på Magdeburg i Tyskland. Under processen blev investeringsmuligheden grundigt analyseret, handlen struktureret og due diligence gennemført. Investeringen giver de deltagende investorer et stabilt cash flow og en diversifikation mod traditionelle aktiver såsom aktier og obligationer. Købet blev gennemført i samarbejde med Momentum Gruppen, en førende administrator af vind- og solparker. Momentum administrerer i dag vindparken for ejerselskabet Egeln Vindpark A/S.

Alternative Equity Partners og Momentum Gruppen arbejder derudover sammen om forvaltningen af en portefølje på 18 solanlæg i Italien.

Læs mere om vedvarende energi her.