Senior Relations Manager

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab er én af Danmarks førende formueforvaltere med DKK 42 mia. under rådgivning og forvaltning, og vi har markedets bredeste produktpalet af likvide og alternative investeringer i højeste kvalitet. Vores kunder spænder over formuende personer og familier, fonde, pensionsselskaber mv. Secure Spectrum er på en ambitiøs vækstrejse, og for at kunne indfri vores høje ambitioner søger vi flere Senior Relations Managers.

Som Senior Relations Manager bliver dine primære opgaver at opsøge nye kunder samtidig med, at du skal servicere din egen kundeportefølje, som udvikles over tid. Du vil indgå i et stærkt og resultatorienteret team.

Jobbet

Som Senior Relations Manager vil du få et udfordrende job med dygtige kolleger og en arbejdsdag, der er præget af professionalisme, dedikation og varierende opgaver. Du vil blandt andet skulle:

– Opbygge og udvikle din egen pipeline og kundeportefølje
– Afholde møder med potentielle kunder
– Opbygge investeringsporteføljer for kunder
– Sikre at kunderne kontinuerligt bliver præsenteret for de mest attraktive investeringsmuligheder 
– Gennemføre statusmøder med kunder
– Sikre høj kundetilfredshed
– Faglig og personlig profil

Om dig

Vi forestiller os, at du har en finansiel uddannelse, er bankuddannet eller lignende. Ideelt set har du erfaring med formuerådgivning og -forvaltning samt opsøgende aktiviteter over for det formuende segment og/eller det institutionelle marked. Du har en solid forståelse for investeringsmarkedet og alternative investeringer såsom ejendomme, private equity mv. Du er god til at kommunikere og besidder stærke sociale kompetencer. Du er udadvendt, ambitiøs og motiveres af at have kontakt med mennesker.

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S tilbyder

Du får i denne stilling et bredt og alsidigt arbejdsområde, og du kan derfor se frem til nye udfordringer hver eneste uge. Du vil arbejde i et team, hvor man hjælpes ad, og hvor det vigtigste er, at opgaverne løses med et godt resultat for kunderne og dine kolleger. Vi har i Secure Spectrum et kompromisløst fokus på vores kunders interesse – tillid, faglighed og kunderelationer er kernen i vores forretning. Derfor er vores vision at være kundernes Trusted Advisor.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til CCO Peter Steenstrup på +45 21 19 29 14 eller ps@securespectrum.dk. Motiveret ansøgning og CV fremsendes via dette link. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet de rette kandidater.