Portfolio Manager til vores globale aktieprodukt

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab er én af Danmarks førende formueforvaltere. Vi er i gang med en stor vækstrejse og vores ambitioner er høje – derfor søger vi en Portfolio Manager til vores globale aktieprodukt – Secure Market Power.

I vores globale aktieprodukt, Secure Market Power, praktiserer vi en fokuseret strategi baseret på fundamental og dyb forståelse af de selskaber, vi investerer i. Vi ser os selv som langsigtede medejere af selskaber, der besidder stærke markedspositioner på strukturelt voksende markeder, har en klar virksomhedskultur og er visionært ledet. Vi agerer uafhængigt af benchmark og har fokus på, om selskabet er i stand til at skabe værdi for os som medejere over de næste mange år – og helst for evigt. Vores portefølje består af 20 –25 selskaber.


Jobbet

Som Portfolio Manager vil du få et udfordrende job med dygtige kolleger og en arbejdsdag, der er præget af professionalisme, dedikation og varierende opgaver. Vi er tilhængere af frihed under ansvar og et fladt teambaseret hierarki med forståelse for, at vi er ansvarlige for det afkast vi leverer.

Du vil bl.a. skulle:
– Udarbejde selskabs- og industrianalyser, herunder modellering i Excel
– Være med til at drive forbedringer af vores investeringsproces
– Evne at tænke selvstændigt og ikke bare være informationsindsamler
– Afholde møder med potentielle kunder


Faglig og personlig profil

Du skal først og fremmest have passion for investering og elske at drøfte forretningsmodeller, afkast på den investerede kapital, ”moats” mv. og gerne kunne formulere dine tanker herom skriftligt og mundtligt. Vi forventer, at du af natur er åben og nysgerrig, tager ejerskab og er indstillet på at indgå i et lille dedikeret team, hvor vi opbygger hovedparten af vores research in-house. Vi forestiller os, at du har en baggrund som cand.merc., cand.polit. eller lignende. Ideelt set har du erfaring fra buyside/sellside, private equity eller lignende og har et ønske om at komme tættere på beslutningsprocessen.


Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S tilbyder

Et spændende job med ansvar for et væsentligt område af forretningen. Du vil blive en del af et fagligt dygtigt team og en virksomhed, der er på en ambitiøs vækstrejse. Vi har et godt socialt miljø med en åben og uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Løn efter kvalifikationer, samt god pensions- og sundhedssikringsordning.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Henrik Knudsen på +45 25 35 17 57 eller hk@securespectrum.dk. Motiveret ansøgning og CV fremsendes hurtigst muligt til HR@securespectrum.dk