Byggefinansiering

Vi har ydet byggefinansiering siden 2012. Vi har gennem en årrække ydet byggefinansiering til større boligejendomsprojekter i Hovedstaden. Muligheden er opstået efter, at der i en årrække er stillet strengere kapitalkrav til danske pengeinstitutter. Det har betydet, at adgangen til kapital er blevet vanskeligere for ejendomsudviklere.

Den demografiske udvikling i landet bekræfter antagelser om, at der fortsat er et væsentligt behov for opførelse af boliger i og omkring de største byer i Danmark. Alternative Equity Partners vil med sit netværk af erfarne ejendomsudviklere fortsætte med at udvælge attraktive ejendomsprojekter, hvor långivningen bliver sikret via omfattende sikkerhedspakker samt en meget tæt løbende opfølgning på byggeprocessen. Långivning sker på vilkår, der er gunstige for långiver i et marked, hvor efterspørgslen efter kapital betydeligt overstiger udbuddet.

Vores byggefinansieringsfonde drives i et tæt partnerskab med Bloch Ejendomsadministration, som er en specialiseret og meget erfaren administrator af ejendomme.

Læs mere om byggefinansiering her.